Köp och beställ bär

Sugen på jordgubbar eller hallon? Hos oss kan du köpa bär på vår gård eller beställa hur mycket du önskar av våra olika sorter.

Dagsfärska bär hela säsongen

Hos Arentorps Bärodling är ambitionen att du ska kunna få dagsfärska bär varje dag under hela säsongen! Våra plockare startar tidig morgon med att fylla upp kylen här på gården så att det alltid ska finns till er som vill njuta av nyplockade jordgubbar och hallon.

Köpa bär

I vår lilla självbetjäningsbod kan ni köpa bär alla dagar mellan kl. 8.00-21.00 (med reservation för att de kan ta slut under dagen). Besök gärna våra sociala medier för aktuell information.

Skulle ni vilja köpa eller hämta bär under andra tider så går det också bra men slå då en signal innan så att vi kommer överens om en tid, ring 073-500 31 04.

Beställa bär

Vill ni beställa bär för ett speciellt tillfälle? Ring eller skriv ett sms till 073-500 31 04. Vi svara alltid på en beställning som kommer via sms även om det kan ta upp till en dag innan du får svar. Skriv hur mycket du vill beställa, till vilket datum och vilken tid du vill hämta dina bär.

Dagen då du ska hämta dina bär kommer de att stå packade, märkta med ditt namn och färdiga för upphämtning och då kör du bara fram och hämtar och betalar i boden.

Många kontaktar oss genom Facebook och Instagram när de vill beställa bär. Vi tycker det är jätteroligt att kunder kontaktar oss men under säsongen har vi liten eller ingen möjlighet att läsa och svara. Därför garanterar vi bara svar på beställningar per telefon och SMS.