Kontakta eller besök oss

Vi ser fram emot att höra från er eller att träffa er på vår bärodling.

Telefon

073-500 31 04

E-post

info@arentorpsbar.se

Adress

Arentorp Torpa 1, 534 94 Vara

Öppettider

Se våra sociala medier för aktuella öppettider.

@arentorpsbarodling

Vanliga frågor

Var kan vi köpa era bär?

Under säsongen kan ni köpa våra bär i självbetjäningsboden på gården i Arentorp mellan 8.00-19.00  Vi fyller kylarna hela dagen men vill ni vara säkra på att det finns bär så slå en signal på 073-500 31 04.

(Vi reserverar oss för att bären tar slut under dagen).

Vilka är era öppettider?

Vi har försäljning av bär varje dag under säsongen mellan 8.00-21.00 på gården i Arentorp (vi reserverar oss för att bären tar slut under dagen). Vill ni vara säkra på att det finns bär så slå en signal på 073-500 31 04.

Hur hittar vi till er?

Vår address är:

Torpa 1, 534 94 Vara

Klicka här för vägbeskrivning.

Har ni självplock, vad kostar det?

Ja, vi har självplock av både jordgubbar och hallon. Aktuell information om tillgång, priser och öppettider kan du hitta på våra sociala medier.

Kan man beställa bär hos er och när kan man hämta dem?

Ring eller skriv ett sms till 073-500 31 04. Vi svarar alltid på en beställning även om det kan ta upp till en dag innan du får svar. Skriv hur mycket du vill beställa, till vilket datum och vilken tid du vill hämta dina bär. Beställningar på Facebook och Instagram garanteras inte svar.

Dagen då du ska hämta dina bär kommer de att stå packade, märkta med ditt namn och färdiga för upphämtning och då kör du bara fram och hämtar och betalar i boden.

Läs här för mer information.

Hur fungerar ert självplock?

När vi har öppet för självplock av jordgubbar är det bara att komma hit och plocka. Det finns alltid någon här som tar hand om er och visar er rätt. När självplocket av hallon öppnar har vi platsbokning för plock i hallontunneln. Ring och boka din plats på 073-500 31 04.

Läs här för mer information.

Aktuella öppettider för självplock hittar du på våra sociala medier.

Vilka jordgubbssorter har ni?

Just nu har vi Malling Centenary, Verdi och Sonsation samt nyheten för 2023, Parlando. Klicka här för att läsa mer om de olika sorterna.

Hur betalar man? Kontant, Swish eller kort?

När vi har öppet för självplock kan ni betala med kontanter, kort eller swish.

I självbetjäningsboden kan ni endast betala med swish eller kontant.

 

Hur får jag mina bär att smaka som bäst?

Så fort vi skördat kyler vi ner bären för att de ska få en bra hållbarhet. Du bör också förvara dem svalt. Men jordgubbar smakar bäst när de är rumstempererade så låt de stå framme en stund innan du serverar dem.

Kan man lägga en beställning till midsommar?

Vi tar emot beställningar till midsommar. Vill du beställa så var ute i god tid för det finns bara ett visst antal liter avsatt för beställningar till midsommar.